top of page
She Moves-3.jpg

SPECIAL CLASS

YOGA IN CONCERT

'' LOVE IS DEFINED AS AN INTENSE FEELING OF DEEP AFFECTION ''

 

Dat is wat ik voel voor yoga!

Dat is wat Xander voelt voor muziek! 

En dat is zeker wat wij voelen voor elkaar en iedereen om ons heen!

COMING SOON
WE BELIEVE IN THE POWER OF LOVE

Ruim 10 jaar geleden startte ik mijn yoga journey. De practices hebben mijn leven getransformeerd, mijn manier van denken, de kleine momenten tussen de grote momenten. Het opende mooie deuren, zo ook een deur naar (nog) diepere connecties en relaties. Ons pad samen, dat wij een paar jaar geleden zijn ingeslagen na een ingewikkelde periode,

 

heeft onze relatie verdiept. Vanaf dit moment hebben we beide onze eigen paden en een krachtig pad wat we samen bewandelen. Onze momenten op de mat of mediterend zijn sporadisch, maar wel altijd magisch. Yoga in Concert is zo’n moment. Hier komt mijn liefde voor yoga samen met zijn liefde voor muziek en delen we onze liefde voor elkaar.

LOVELY WORDS
FROM OUR JOINERS
Hartjes reviews.png

Dank dank dank, voor deze ontzettend fijne Yoga in Concert. Door alle drukte lukte het me helaas niet live met jullie mee te doen, maar vanmorgen wel! Het was echt een cadeautje! Zo mooi deze combinatie van live muziek en jouw fijne practice. Wat een liefde! Ik hoop snel weer!

- FLOOR (43)

Hartjes reviews.png

Het was een heerlijke yoga les. Wij hebben genoten (heb het samen met mijn dochtertje gedaan). Bijzonder om jou zo samen met je man op één beeldscherm te zien en echt die liefde te voelen. En voor mij als beginner heel goed te volgen. Love it.

- SASKIA (31)

WHEN WE HAVE EACH OTHER, WE HAVE EVERYTHING
yogainconcert2.jpg

We hopen je met Yoga in Concert te laten ervaren dat je vermogen om lief te hebben en bemind te worden eindeloos is. De energie die daarmee de ruimte vult opent en creëert genegenheid en dat is waar liefde over gaat. With a full & open heart! Onze missie is om dit gevoel van genegenheid & connectie te verspreiden tijdens Yoga in Concert. 

Onze intentie is om momenten te creëren die liefdevol, verbindend & intiem zijn. Door de combinatie tussen mijn liefde voor yoga en Xander zijn liefde voor muziek. Yoga verbindt, opent en maakt bewust. Muziek raakt, inspireert en drukt uit wat niet gezegd kan worden.  

 

ABOUT

YOGA IN CONCERT

Laat je raken door deze unieke ervaring

Ik neem je mee op reis door meditatie, soft vinyasa flow & yin poses en all of this wordt omlijst door live muziek van Xander. 

We dromen dat we dit op een dag offline kunnen doen. Op de mooiste plekken in Nederland.

It all starts with a dream :)

JOIN US SOON

DATE

To be determined

 

TIME

20.00 - 21.00 

 

NODIG

Yogamat, deken, a (or more) candle(s)

Kun je er niet live bij zijn? No worries je hebt nog 7 dagen toegang tot de recording.

bottom of page