top of page
She Moves-7_edited.jpg

OURMOVEMENT

YOGA BUNDELS

Verdiep je eigen online yoga practice en maak een start in het creëren van jouw yoga routine

RELEASE YOUR EXPECTATIONS AND SIMPLY GO WITH THE FLOW

THIS IS YOUR MOMENT

 

 

Misschien dat je net als ik, meer prioriteit wilt geven aan de verbinding met jezelf, waardoor je je volledige potentieel kunt benutten. Dan zijn deze yoga bundels een goede start. Ben je op zoek naar movement van jouw lichaam (en mind) wat jou dat fijne vrije gevoel geeft? Of ben je klaar om je te focussen op jouw ademritme zodat je in diepe connectie komt (en blijft) met jezelf? 

 

Deze manier van selfcare is zo belangrijk en zeker niet iets wat je af en toe zou willen doen. Juist de consistentie creëert namelijk dat gevoel van connectie. Die diepere laag, dat gevoel van in je kracht staan en weten wat goed voor je is en vooral ook wat niet.

 

Toen ik ooit begon met yoga en iedere week naar een studio ging, werd ik bewuster, maar vanaf het moment dat ik yoga ben gaan integreren in mijn leven kwam pas echt die bewuste transformatie. Ik hoop dat deze bundels je laten ervaren dat wanneer je yoga echt gaat gebruiken in je dagelijkse leven, je tot zoveel meer in staat bent. Dit is pas het begin!

READY. SET. MOVE.

She Moves-30.jpg
Bundels
Our BUNDELS
She Moves-12.jpg

RELAX & RELEASE €35,- 

Relax & Release is een bundel van vier korte yoga practices (max 25 min), een Short Sleep Well Meditation en een pranayama practice die ik heb ontwikkeld...

She Moves-25.jpg

THE BODY €35,-

The Body is een bundel die bestaat uit vier korte yoga practices die je lichaam in een korte tijd een boost geven. Mocht je twijfelen of je met yoga een...

bottom of page