top of page

Love in Chaos & Love Within
 

Welkom bij jouw body & mind toolkit voor december. 

To stay calm & radiate love

Ik ga je deze maand helpen om te midden van de hectiek en chaos de rust te vinden, maar ook je hart te blijven openen.

 

December is altijd een rommelige drukke maand met Sint en kerst, maar helaas leven we momenteel ook in een wereld die verdeeld lijkt waardoor het belangrijk is dat we vanuit ons hoofd gaan en terug naar ons hart.

She Moves-12.jpg
THE TOOLKIT

bestaat uit 14 korte yoga, meditatie en ademhalingspractices

die: 

 

♥ Je hart openen

♥ Gaan zorgen voor rust & harmonie

♥ Helpen om de balans te vinden tussen doing & being

♥ Een fijn (Kerst)gevoel geven. ​

♥ Stress verminderen en helpen ontspannen in hectische tijden.

Because it’s Christmas twee EXTRA special classes

After Dinner (pilates) practice

For the day after, the day after 

Super mooie Closing practice

Waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en

een intentie zetten voor 2024

LOVE IN CHAOS,
LOVE WITHIN

Laten we de decembermaand gebruiken om lief te zijn voor elkaar maar minstens zo lief te zijn voor onszelf. Ik ben er om jullie af en toe te reminden dat het belangrijk is om ook voor jezelf te kiezen 

 

Good to know!

* Practices zijn all level

* Yes, busy busy, dus ik zweer bij korte practices. Max 25 min. 

* Je kunt ze allemaal vanuit de comfort van je eigen huis doen

* Choose your practice & your moment

* Je hebt niks nodig; alleen jezelf & je mat. 

* On Demand Buddy: kom je ergens niet uit; ask me! 

beeld combi.png
LOVELY WORDS
Hartjes reviews.png

De yoga practices en meditaties hebben me zoveel gebracht. Ik voel me krachtiger en heb meer rust in mijn hoofd. Ik heb patronen doorbroken, waarvan ik nog niet wist dat ik ze had. Ready for 2024! 

- TAMARA

Hartjes reviews.png

Sophie is een hele fijne teacher, professioneel en warm tegelijk. Ze geeft hele goede tips voor de juiste houding en denkt graag mee. Ik ontspan al wanneer ik haar stem hoor, en dat via mijn mobiele telefoon! 

- JULIA

banner hartjes.png
WE BELIEVE IN GIVING BACK

Liefde geven is minstens zo belangrijk als liefde ontvangen. Momenteel zijn er genoeg instanties die onze hulp goed kunnen gebruiken. €10,- van iedere inschrijving gaat naar Because We Carry.  Laten we samen een positieve bijdrage leveren aan een wereld waarin liefde ons gaat verenigen. Spread love 🫶🏼.

LOVE IN CHAOS, LOVE WITHIN

♥ Start 4 december 

♥ 1 maand toegang 

♥ 12 practices 

♥ 2 bonus practices 

END OF YEAR DEAL 

Maak gebruik van de December Discount en ontvang nu

€20,- KORTING

VAN €59,- VOOR €39,-

*Prijs is incl. 21% BTW. je kunt na afronding van de bestelling je factuur downloaden in je account.

She Moves-71_edited.jpg
She Moves-50.jpg

 

''

Het heeft mij heel wat jaren gekost tot ik voor mezelf een fijne balans vond tussen mijn dagelijkse practice doen en een onmogelijke planning. Vijf jaar geleden rende ik mezelf nog volledig voorbij en zoals bij iedereen om mij heen het geval was hoorde de fysieke en mentale klachten als stress, slapeloze nachten en angsten er gewoon bij. De onderbouwing die ik (en mijn omgeving) hiervoor gaf: we leven nu eenmaal in een drukke, volle maatschappij die het optimale en het uiterste van ons vraagt. En dat vragen we natuurlijk ook van onszelf… 

 

Toch voelde ik diep van binnen dat het anders kon. Ik ben gaan onderzoeken welke practices en andere yoga tools, mij hierbij konden helpen en vond, na mijn lange zoektocht, de ideale mix.

 

Ik kan nu echt zeggen dat ik een lifestyle gevonden heb, waarmee ik dicht bij mezelf blijf en vanuit daar mijn leven vanuit mijn intentie kan leven. Inmiddels heb ik ruim 150 transformerende practices opgenomen, die een mix zijn van hatha, vinyasa en yin yoga, maar ook meditaties en ademwerk. Via het platform OurMovement heb ik inmiddels honderden vrouwen geholpen bij een lifestyle die past in hun leven en ontwikkel ik programma’s, zoals Love in Chaos, Love Within, die het begin kunnen zijn van jouw (nieuwe) routine. 

 

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen in beweging te brengen en van beweging juist naar stilstand. Ik geloof er namelijk in dat wanneer jouw body en mind synchroon bewegen er iets magisch gebeurt!

- SOPHIE DE BUISONJÉ

bottom of page