top of page
Polaroid.png
Handtekening Sophie.png
THE FOUNDER
ABOUT SOPHIE

Ze bewoog wel, full power, maar te vaak de verkeerde kant op. Eigenlijk stond ze gevoelsmatig stil. Ver van haar passie verwijderd. En toen was er yoga.... Een verademing. Yoga zorgde voor ruimte en ze vond haar weg, in de juiste richting. Ze ervaarde dat er een onmetelijke kracht zit in de kleinste beweging.

HAAR PASSIE KWAM WEER VOL TOT LEVEN
ZONDER BEWEGING, GEEN VERANDERING SHE MOVES

Na een aantal jobs in de corporate wereld en het behartigen van de zaken van haar partner volgde, wat Sophie zelf noemt, een jaar van reflectie. In dit jaar werd zij onder andere vinyasa yogateacher en she was ready to break out!

Als fervent draagster van athleisure wear, viel het Sophie op dat de cultuur waarin deze look wordt gecombineerd met high end fashion door steeds meer mensen wordt omarmd. Luxe merken voegen vaker sportieve, casual items aan hun collecties toe. 
Maar de keuze blijft vaak beperkt tussen Sporty Spice of Plain Jane.

Movement wear die vrouwelijk en betaalbaar is, waar je je in kunt bewegen en ook de rest van je dag gezien mag worden, is schaars.

Sophie de Buisonjé startte in 2018 haar label She Moves. Een Femme & Fierce label voor de moderne vrouw die on de move is. Een studio waar je body & mind in beweging brengt. En een ready-to-wear collection waarin je nog altijd op je mooist bent, zonder in te boeten op comfort. Elegant met een randje rock & roll. Ultiem vrouwelijk en (bijna) volwassen. She Moves!

bottom of page