top of page

DELIVERY & RETURNS

Zodra je jouw order hebt geplaatst (big thanks to you!) pakken we met liefde jouw item(s) in. 

 

DELIVERY

 

Delivery time: 

Als jij gekozen hebt voor een Do It Yourself item, dan wordt zij speciaal voor jou gemaakt. We versturen jouw item dan ongeveer 2 weken na jouw besteldatum. Heb je gekozen voor één van onze andere items, dan geldt: voor 3 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. 

 

Verzendkosten: 

De verzendkosten voor het versturen van een pakket binnen Nederland bedragen €4,95. Maar, goed nieuws: free shipping above €100,-! Bestel je vanuit België? Dan bedragen de verzendkosten €5,95. 

 

RETURN 

 

Our goal is natuurlijk om een product bij je af te leveren dat volledig bij je past. 

 

Step 1 

Natuurlijk kan het voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent. Mail dan binnen 30 dagen (14 dagen als het een item vanuit de sale is) naar shop@studioshemoves.com. Vermeld hierbij jouw ordernummer, de items die je wil retourneren en de reden van de retour. 

 

Step 2

Zodra je een bevestiging hebt ontvangen van de aanmelding van jouw retourzending kun je de retour, op eigen kosten, verzenden naar:

 

Studio She Moves

Nassaupark 4a

1405 HP Bussum.

 

We kunnen de retourzending alleen accepteren als het artikel in de originele verpakking zit en ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is.

 

Step 3

Bewaar altijd de track & trace code van jouw zending. Zodra wij het product in goede staat hebben ontvangen zullen we het bedrag binnen 48 uur terugstorten op jouw rekening.

bottom of page