top of page
She Moves-38.jpg

CLUBMEMBER

Studio She Moves is meer dan een in & out place. Een get together studio voor vrouwen die van stilstand naar beweging willen, en van beweging naar stilstand.

IMAGINE
EEN KLEINE MAAR STIJLVOLLE STUDIO

gevestigd in het souterrain van een oud huis met een intieme sfeer en family-like community. Het is niet een gebruikelijke in- & out studio waarin je in een volle zaal je practices doet. Wekelijks geef ik hier aan kleine (semi) vaste groepen yoga-classes waaraan je kunt deelnemen via een Clubmembership. De sfeer is persoonlijk, de classes op maat :) en matten & props liggen voor je klaar bij binnenkomst. 

Op deze manier hoop ik een plek te creëren waar gelijkgestemden zich thuisvoelen en body & mind in beweging kunnen brengen.

PHOTO-2023-05-11-11-28-14.jpg
Keuken%20studio%20website_edited.jpg

WE EMBODY WOMEN MOVEMENT

She Moves-37.jpg
CLUBMEMBERSHIP
JOIN THE CLUB

Wekelijks geef ik in hier aan (semi) vaste groepen yoga-classes waaraan je kunt deelnemen via een Clubmembership. De classes zijn een mix van vinyasa, hatha en yin yoga en voor all levels toegankelijk.

 

Momenteel zijn de momenten:

Maandag 09.30 - 10.45

Maandag 20.00 - 21.15

Woensdag 20.00 - 21.15

LOVELY WORDS
FROM OUR CLUBMEMBERS

De warme en hartelijke uitstraling van Sophie én haar persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je je vanaf de eerste les op je gemak en veilig voelt. Ze legt alles goed uit en loodst je op een liefde- en respectvolle manier door de oefeningen heen. Daarnaast heeft ze een super fijne stem, ook niet onbelangrijk! Nà 75 min les van Sophie voel je je helemaal zen!

Het aanbod van Studio She Moves sprak me meteen aan. De kleine groep (12 personen), de fijne setting en het rustige tempo maken dat je de yogahoudingen echt goed kan leren. Maar nog belangrijker is het dat Sophie ons op een heel rustige en positieve manier benadert, waardoor iedereen blij en relaxed de les verlaat. Ik krijg er heel veel energie van!

STUDIO
SPECIALS

Naast onze fijne, kleinschalige clubmember classes biedt Studio She Moves nog meer. Lessen gebaseerd op thema’s, verschillende guest teachers, bring your partner, of live muziek, we have it all. Keep your eyes on the website, hier zullen we de actuele special classes delen.

Schermafbeelding 2023-04-11 om 16.50.32.png

SPECIAL CLASS

Van pilates tot yoga, en van ademhaling tot shaken. Out of your (& mine) comfort and very special

COMING SOON
she%20moves_2829_edited.jpg

PARTNER CHARGER

Wil jij reconnecten met je partner?

Ervaar wat de Partner Charger voor jullie kan betekenen tijdens de special class gegeven in mijn studio.

COMING SOON
She Moves-2.jpg

YOGA IN CONCERT

A love affair of yoga & music. een unieke ervaring van smooth yoga van mij en lovely music by my husband Xander

COMING SOON
OurSCHEDULE
bottom of page