PARTNER CHARGER

Wil je reconnecten met je partner?

Dan is de Partner Charger special class wellicht iets voor jou, voor jullie ;)

Je ziet elkaar elke dag en toch mis je soms de verbinding, want je bent beiden druk, soms te druk :) Jij weet misschien al hoe yoga je helpt om stil te staan bij jezelf en dit is het moment om dit samen  met je partner te ervaren.

Date: 14 februari 2023

she moves_2829.jpg
Vulnerability is the essence of connection
and connection is the essence of existence

Tijdens deze special class zal ik (samen met Xander als mijn (yoga-)partner) jullie een practice geven waarin we werken met de thema’s geven & nemen, vasthouden & loslaten en vertrouwen. Meestal zijn wij vrouwen fan van yoga en begrijpt onze wederhelft echt niet wat je gaat doen als je richting een lesje yoga gaat.

Love Handwritten.png
Love Handwritten.png

Een gemiste kans, want de sporadische momenten die ik met Xander op de mat heb beleefd, waren wel altijd magisch. Het bracht ons weer terug naar onze kern, creëerde altijd connectie en na wat slappe lach momenten of een traan liepen we altijd weer vol liefde naar buiten.

Partner Charger beeld.jpg

Ervaar wat de Partner Charger voor jullie kan betekenen tijdens de special class in een kleine groep gegeven in mijn studio. En nee, de man hoeft geen yoga ervaring te hebben. Zie het als een special date on the mat!

Date: 14 februari 2023

Tijdstip: 20.00 - 22.00 (max) incl pauze

Waar: Studio She Moves te Bussum

Teacher: Sophie de Buisonjé

* €89,- voor 2 personen