top of page
she moves_2829.jpg
she moves_2829.jpg

SPECIAL CLASS

PARTNER CHARGER

Wil je reconnecten met je partner?

Dan is de Partner Charger special class wellicht iets voor jou, voor jullie ;)

Je ziet elkaar elke dag en toch mis je soms de verbinding, want je bent beiden druk, soms te druk :) Jij weet misschien al hoe yoga je helpt om stil te staan bij jezelf en dit is het moment om dit samen  met je partner te ervaren.

JOIN US
VULNERABILITY IS THE ESSENCE OF CONNECTION AND CONNECTION IS THE ESSENCE OF EXISTENCE

Tijdens deze special class zal ik (samen met Xander als mijn (yoga-)partner) jullie een practice geven waarin we werken met de thema’s geven & nemen, vasthouden & loslaten en vertrouwen. Meestal zijn wij vrouwen fan van yoga en begrijpt onze wederhelft echt niet wat je gaat doen als je richting een lesje yoga gaat.

Een gemiste kans, want de sporadische momenten die ik met Xander op de mat heb beleefd, waren wel altijd magisch. Het bracht ons weer terug naar onze kern, creëerde altijd connectie en na wat slappe lach momenten of een traan liepen we altijd weer vol liefde naar buiten.

LOVELY WORDS
FROM LISSY

"Ik vond de Partner Charger sessie echt heel fijn en vooral bijzonder. Het was fijn om mijn man te laten zien waar ik iedere week heen ga en hem een kleine kennismaking met yoga te geven. Het gaf ons de gelegenheid om contact te maken op een manier waarvoor we in de dagelijkse hectiek geen tijd hebben. Je connect lichamelijk, maar ook geestelijk, terwijl er heel weinig gesproken wordt. Je staat echt even stil bij elkaar. De sfeer was ook heel ontspannen met alle partners erbij. Toen Sophie ons uitnodigde om echt even diep te connnecten en elkaar feedback te geven, zeiden we dingen die elkaar die we eigenlijk vaker moeten zeggen. Het was voor mij zo waardevol om dat te horen. Een heel interessante en andere manier van daten!"

_edited.jpg

ABOUT

PARTNER CHARGER 

JOIN US FOR €89,-*

Ervaar wat de Partner Charger voor jullie kan betekenen tijdens de special class in een kleine groep gegeven in mijn studio. En nee, de man hoeft geen yoga ervaring te hebben. Zie het als een special date on the mat!

* €89,- voor 2 personen

DATE

Coming soon

 

TIME

20.00 - 22.00 (max) incl pauze

 

WHERE

Studio She Moves te Bussum

TEACHER

Sophie de Buisonjé

bottom of page