top of page
JOIN OUR
CLUBMEMBERSHIP

Mijn yogastudio is gevestigd in het souterrain van een oud huis met een intieme sfeer en family-like community. Het is niet een gebruikelijke in- & out studio waarin je in een volle zaal je practices doet. Wekelijks geef ik hier aan kleine (semi) vaste groepen yoga-classes waaraan je kunt deelnemen via een Clubmembership. Op deze manier hoop ik een plek te creëren waar gelijkgestemden zich thuisvoelen en body & mind in beweging kunnen brengen. 

Ik hoop je snel in mijn studio te zien tijdens een (proef)les.

With love,

She Moves-37.jpg
She Moves-29.jpg

FROM MOVEMENT ITSELF, THROUGH OUR BODIES, TO OUR GREATER SELVES 

THE DETAILS
She Moves-34.jpg

✵ Volg 10 lessen binnen 3 maanden, op een vast tijdstip in een vaste groep.

 

✵ Ontvang 10% korting in our webshop (exclusief sale)

 

✵ Begin jouw clubmembership op elk gewenst moment

 

✵ Welcome to the club gift

PRIJS

 

€225,- Clubmembership

(10 lessen in 3 maanden)

Mis je een les? Binnen je 3 maanden Clubmembership kun je 'm inhalen op een ander moment

WAT
WANNEER
Schermafbeelding 2023-04-11 om 14.29.13.png

WANNEER

Maandag 09.30 - 10.45

Maandag 20.00 - 21.15

Woensdag 20.00 - 21.15

WAAR

Studio She Moves

Nassaupark 4a

Bussum

She Moves-40.jpg

TEACHER

Sophie de Buisonjé

ABOUT

Ze bewoog wel, full power, maar te vaak de verkeerde kant op. Eigenlijk stond ze gevoelsmatig stil. Ver van haar passie verwijderd. En toen was er yoga. Een verademing. Yoga zorgde voor ruimte en ze vond haar weg, in de juiste richting. Ze ervaarde dat er een onmetelijke kracht zit in de kleinste beweging. Haar passie kwam weer vol tot leven. Zonder beweging, geen verandering. She Moves!

WIE
LOVELY WORDS
FROM OUR CLUBMEMBERS

Als je geen fan bent van grote, massale yoga lessen, dan is dit waar je wilt zijn. Voor de ultieme combinatie tussen ontspanning en ontwikkeling van kracht en flexibiliteit. In een ruimte die prachtig is ingericht en waar je je meteen op je gemak voelt. En waar de lessen ontwikkeld worden obv de behoefte van de groep.

De Clubmember classes zijn gevarieerde yogalessen in een fijne, vertrouwde omgeving waar je even weg bent uiteraard uit de dagelijkse ratrace. In een vaste groep leer je steeds beter hoe je yoga zelf in kunt zetten, ook buiten de les om. Ik kom weer opgeladen en ontspannen thuis!

Clubmembership aanvragen
CLUBMEMBERSHIP AANVRAGEN

Hieronder is het mogelijk jouw Clubmembership aan te vragen. No worries: je zit na het invullen van dit formulier nog nergens aan vast. Wij nemen na ontvangst contact met je op om je aanvraag te bespreken en hopelijk zien we je snel in onze studio. 

Voorkeur lesmoment

Bedankt voor jouw aanvraag! Wij nemen binnen 24 uur contact met je op over jouw unieke Clubmembership!

bottom of page