F02F267C-35E1-4766-AAE1-749D30C58B9A_4_5005_c_edited.png
F02F267C-35E1-4766-AAE1-749D30C58B9A_4_5005_c_edited.png
she moves_3892.jpg
she moves_3892.jpg
Ourmovement logo.png

THE CHALLENGE 
- The Love Edition -

Welkom bij the Challenge of the Movement by Studio She Moves.

Where there is love, there is life. 

 30 dagen (korte) transformerende @home practices

 Een mix van yoga, meditatie & pranayama

 

❥ Vind jouw routine, breng body & mind in balans en gebruik deze maand om in verbinding te komen met jezelf.

START 1 NOVEMBER

CHECK IN WITH YOUR HEART DAILY

Werken aan gezonde habits en een gezonde mindset is essentieel om je goed te voelen, maar hoe combineer je dit in jouw drukke bestaan? Door 20 min per dag te creëren waarin je je @home practices doet, zul je meer ruimte hebben en connectie voelen met jezelf.

Uplift yourself first, so you can uplift others. Het klinkt cliché, maar de verbinding met jezelf is zo belangrijk en stelt je instaat om eigenlijk alles te doen in je leven waar je van droomt.

she moves_2281.jpg

JE GAAT...

❥  IN VERBINDING KOMEN MET JEZELF
Door een dagelijkse practice te doen, keer je iedere dag weer terug naar jouw basis. Wanneer je volledig in contact staat met jezelf, zul je ervaren dat je ongelimiteerd potentieel hebt. Dan ben je in staat om alles te creëren wat je voor ogen hebt.

 

❥  EEN POSITIEVERE MINDSET CREËREN

Liefdevolle gedachten creëren liefdevolle handelingen (en omgekeerd :)). Ik ga je hier met een aantal practices bij helpen.

❥  MEER RUST ERVAREN 

Iedere dag uitgerust wakker worden, zonder enorme to do listen en een druk hoofd. Practices waar je altijd naar kunt terugkeren wanneer je je gehaast of overprikkeld voelt en behoefte hebt aan (inner)peace & self love.

❥  EEN GESTROOMLIJND LOVELY LICHAAM KRIJGEN  

Wanneer je de juiste mix van yogavormen doet, creëer je een sterk, lang en lenig lichaam. Deze practices zijn zo divers dat ze alle delen van je lichaam ondersteunen & prikkelen. Maar ook bieden de practices je de mogelijkheid om jouw prachtige magnifieke zelf te omarmen.

OurMovement is een lifestyle waarmee je een gezonde routine en positieve mindset creëert. Het is een movement die ambitieuze vrouwen prikkelt, vertraagt, weer in beweging brengt en liefdevol uitdaagt, zodat zij haar leven kan ervaren op haar voorwaarden en vanuit haar volledige potentieel.

KIND WORDS

✵✵✵✵✵

 

Ontzettende fijne begeleiding in alle oefeningen. Echt prettig hoe Sophie op afstand je in beweging houdt. Ik heb minder last van stijve nek en schouders. Ik heb me na de challenge meteen aangemeld voor het membership. Love it! 

✵✵✵✵✵

 

Een hele fijne uitdagende challenge. Voor zowel fysiek als mind. De uitdaging om elke dag tijd voor jezelf te maken is ook voor je discipline uitdagend. Maar het is meer dan de moeite waard. De fijne practices en de fijne stem van Sophie die je meeneemt in haar wereld van yoga. Een aanrader!

Tijdens OurMovement Challenge, Love Edition, ontvang je 30 dagen lang iedere dag een korte yoga, meditatie of pranayama practice, zodat je kunt ervaren wat er gebeurt wanneer je yoga op een laagdrempelige manier integreert in jouw leven. 

 

Na een jarenlange zoektocht weet ik inmiddels wat je nodig hebt om je goed te voelen en je lichaam een boost te geven. Hoe je het gevoel van rust, inspiratie en connectie die je ervaart na een yogales, kunt vasthouden in je dagelijkse leven.

 

MISSCHIEN DENK JE:

 

❥ Ik durf die kritische stem niet tegen te spreken 

❥ Mijn lichaam wordt echt nooit flexibel 

❥ Ik krijg nooit mijn gedachten tot stilstand 

❥ Ik heb te weinig tijd om elke dag een moment voor mezelf te nemen

 

Laat mij je deze maand bijstaan en ervaar dat de kleinste (haalbare!) veranderingen juist zorgen voor de grootste impact. Together we are strong.

OurMONTHLY PLANNING
 

- The Love Edition -

planning love coming soon.jpg
WhatsApp Image 2021-09-25 at 20.22.38.jpeg

About Sophie

Als fervent yogi, moeder van Dex & Céla-Lynn en onderneemster ben ik net als alle vrouwen met een dynamische gezinssituatie en een hectische carrière elke dag weer op zoek naar de balans tussen mijn privé-leven, mijn zakelijke verplichtingen en die hele schaarse momenten voor mezelf.  

 

In de ongelofelijke hectiek van het alledaagse leven dwingt yoga mij om even stil te staan. Om tot mezelf te komen, of juist om heel erg in te zoomen op dat wat mij (on)bewust bezighoudt. Het brengt mijn ledematen weer op de juiste plek (☺) en doet me beseffen hoe krachtig ik eigenlijk ben. 

 

Na een jarenlange zoektocht om yoga te kunnen integreren in een hectisch bestaan, heb ik voor mezelf de juiste mix gevonden. Het geheim zit ‘m in de transformatieve, korte  practices die je consistent doet, zodat je continu weer terugkeert naar wat het allerbelangrijkste is in het leven: de basis.

DEZE CHALLENGE IS IETS VOOR JOU, ALS...

❥ Je uit de negatieve maalstroom zit, waarin je (soms) vastzit. 

❥ Je je minder gehaast, overprikkeld en uitgeteld wil voelen

❥ Je bereid bent om aan jezelf te werken en voor jezelf te kiezen

❥ Je eigenlijk niet goed weet wie je bent

❥ Je vaak dingen niet volhoudt, maar je het wel steeds voorneemt 

❥ Je verdwaalt in het online aanbod van at home practices of challenges

 

Kortom: de verbinding met jezelf is ver te zoeken, maar je hebt wel behoefte aan deze connectie.

Dit is jouw moment, jouw nieuwe begin om eindelijk eens voor jezelf te kiezen!

OurMOVEMENT THE CHALLENGE

-  A community that feels like a virtual hug - 

❥ 30 @HOME PRACTICES

Iedere dag ontvang je een korte @home practice (max. 20 minuten) op het afgesloten instagram kanaal die je op je eigen moment kunt doen, waar je ook bent. De mix van yoga, meditatie en pranayama laat je ervaren dat je hierdoor iedere dag weer geprikkeld wordt waardoor je dagelijkse practice geen ‘moetje’ meer is, maar juist een moment waar je naar uitkijkt. Your daily date on the mat :)

❥ VERSCHILLENDE VORMEN VAN YOGA 

Gedurende deze maand bestaan de practices uit een mix van yoga, meditatie en pranayama. Veel verschillende vormen van yoga komen aan bod, zoals vinyasa (flow movement), yin (slow down), hatha (krachtige vorm) en kundalini (special one). Je zult verbaasd zijn welke vorm jouw favoriet gaat zijn en hoe dit ook weer kan veranderen met de dag.

❥ COMMUNITY SUPPORT 

Je neemt deel middels het besloten instagram kanaal waar je alle informatie & practices vindt over/van de challenge. Dit is waar jullie gemotiveerde inspirerende like-minded vrouwen samenkomen en we elkaar motiveren, inspireren en stimuleren om de challenge tot een goed einde te brengen. Je hebt tot 14 december toegang tot OurMovement Challenge, Love Edition.

 

Test mockup .png

THE CHALLENGE

 30 PRACTICES 

Doe elke dag op jouw eigen moment jouw at home practice. 

 

❥ MIX 

Ontdek wat verschillende vormen van yoga, pranayama en meditatie voor jou kunnen betekenen. 

❥ COMMUNITY

Blijf via het Instagram kanaal in contact met gemotiveerde, inspirerende like-minded vrouwen. 

GOOD TO KNOW

❥ YOU NEED

Een instagram account, een mat en maximaal een half uur tijd per dag. 

 

❥ ALL LEVELS

Je hebt geen yoga- of meditatie ervaring nodig. Ik praat/help je er doorheen :) 

❥ TOEGANG

Je hebt de hele maand november & nog twee extra weken toegang tot het besloten instagram account met alle pracitices

 LIVE CLASS EN Q&A

Via Zoom geef ik op 20 november een online class en Q&A. Dit is het moment waarop we elkaar ontmoeten en je mij (bijna :)) alles kunt vragen.

 

❥ DISCOUNT

Ontvang 15% korting in de She Moves webshop. Move in style :)

EXTRA

KIND WORDS FROM

 

Wauw, dank je wel Sophie voor deze onwijs bijzondere challenge. Naast dat alles er prachtig en super professioneel uit ziet, heeft deze challenge me echt enorm geholpen. Ik besloot mee te doen omdat ik al jaren erg worstel met veel stress en hoge eisen en nogal geneigd ben te veel te willen. Niet te luisteren naar mijn lichaam en juist mijn grenzen over te gaan, te hard te trainen, te veel te willen op 1 dag. OurMovement Challenge heeft me geleerd om dicht bij mezelf te blijven.

 Start 1 november

 30 practices 

❥ Mix van yoga, pranayama & meditatie 

 

BONUS live Class by me en Q&A waarbij je me alles kunt vragen (twv €15,-)

 

Doe elke dag een practice, op jouw moment en ervaar wat mijn @home practices doen in jouw leven. 

 

Voel je gesupport door mij, team She Moves en andere like minded vrouwen die meedoen aan deze challenge.

Vind jouw routine, breng body & mind in balans 

en gebruik deze maand om de capaciteit van de liefde voor jezelf 

& alles om je heen te ervaren.

OurMovement Challenge - The Love Edition

Early Bird

geldig t/m 17 oktober

€           

49

*Regular price €89,-

LET OP: DEZE CHALLENGE IS NIET GESCHIKT VOOR OUR MOVEMENT MEMBERS