top of page
Beeld Recharge_edited.png
she moves_4080.jpg
Ourmovement logo.png

THE MEMBERSHIP

Welkom bij the Movement by Studio She Moves

(Korte) transformerende @home practices

met een mix van yoga, meditatie & pranayama

waarmee je ieder moment van de dag, waar je ook bent, kunt terugkeren naar jouw basis.

When She Moves,
she experiences the fullness of life!

When you start taking care of yourself you start feeling better, you start looking better and you start tot attract better. It all starts within you

HERKEN JE HET GEVOEL DAT... 

 je je minder gehaast, overprikkeld en uitgeteld wil voelen? 

✵ bewegen een ‘moetje’ is geworden en je dit liever uitstelt? 

✵ je verdwaalt in het online aanbod van @home practices?

✵ het vrijmaken van tijd je grootste issue is? 

✵ je hoofd overuren draait?

✵ de luchtige en playfull zelf ver te zoeken is lately? 

✵ je systematisch over je eigen grenzen gaat? 

✵ je voor je gevoel alles geprobeerd hebt, maar het niet volhoudt?

✵ je die fijne flow die je soms hebt, niet vast kunt houden?

Kortom; de balans is ver te zoeken in jouw leven, ondanks dat je iedere keer jezelf voorneemt het beter te doen.

Dit is jouw moment om prioriteiten te stellen.

OurMovement is een lifestyle waarmee je een gezonde routine en mindset creëert.  Het is een movement die ambitieuze vrouwen prikkelt, vertraagd, weer in beweging brengt en liefdevol uitdaagt zodat zij haar leven kan ervaren op haar voorwaarden en vanuit haar volledige potentieel.

64DFB068-D4A0-44D4-A36E-F9F66FB826A5_edited.jpg

OurMOVEMENT is iets voor jou als je...

✵ Een ENERGIEK soepel en krachtig LICHAAM wil

 

Een GEZONDE MINDSET wilt creëren

 Bereid bent om concessies te doen en te KIEZEN voor JEZELF

Je goed voor jezelf wilt zorgen maar hier een BUDDY in zoekt die jou begeleidt in dit proces

Opzoek bent naar een HAALBARE ROUTINE waardoor je de verbinding met jezelf weer terugvindt

 

Toe bent aan kleine en haalbare, maar CONSISTENTE veranderingen die zorgen voor GROOTSE IMPACT

 

KIND WORDS FROM
 

Barbara 
 

✵✵✵✵✵

 

Wat is het fijn dat Studio She Moves nu ook het Our Movement Platform heeft gelanceerd. Elke dag ca. 20 minuten een yoga practice, afgewisseld met meditatie en pranayama. En ik ben fan. Veel afwisseling in de practices, waardoor je ook de verschillende yoga-vormen ervaart. En doordat elke maand een ander thema heeft, is er wel een duidelijke rode lijn. Je kan het schema volgen of, op basis van wat je die dag nodig hebt, zelf kiezen. Daarnaast zijn er ook een paar lange lessen beschikbaar, erg fijn die optie. En vergeet niet de workouts: laagdrempelig en kort (al heb ik die workouts nog niet in mijn dagelijkse routine zitten…ahum..). Met name de pranayama’s kunnen zeer fijn zijn, midden op de dag, vlak voor die ene stressvolle of lastige werkafspraak. 

✵✵✵✵✵

 

 

Sophie heeft een hele fijne rustige stem. Ondanks dat het online is, weet ze precies de juiste kritische aanwijzingen te geven voor je houding en voelt dus goed aan waar het net lastig kan zijn. Daarmee is de practice heel persoonlijk, alsof Sophie ‘live’ les geeft. Bij de meeste online lessen is dat gevoel ver te zoeken. En die 20 minuten is precies goed, niet te kort, niet te lang waardoor de drempel laag is. Hierdoor is het écht mogelijk om elke dag even een moment te creëren waarbij je focus volledig naar binnen is gekeerd, je leert luisteren naar wat je lichaam aangeeft, en je weer tot rust komt. Zelfs als dat je enige rustpunt van die dag is.

Noor
 

beeld-soph-blog-inside.jpg

About Sophie

 

Als fervent yogi, moeder van Dex & Céla-Lynn en onderneemster ben ik net als alle vrouwen met een dynamische gezinssituatie en een hectische carrière elke dag weer op zoek naar de balans tussen mijn privé-leven, mijn zakelijke verplichtingen en die hele schaarse momenten voor mezelf.  

 

In de ongelofelijke hectiek van het alledaagse leven dwingt yoga mij om even stil te staan. Om tot mezelf te komen, of juist om heel erg in te zoomen op dat wat mij (on)bewust bezighoudt. Het brengt mijn ledematen weer op de juiste plek en doet me beseffen hoe krachtig ik eigenlijk ben. 

 

Na een jarenlange zoektocht om yoga te kunnen integreren in een hectisch bestaan, heb ik voor mezelf de juiste mix gevonden. Het geheim zit ‘m in de transformatieve, korte  practices die je consistent doet, zodat je continu weer terugkeert naar wat het allerbelangrijkste is in het leven: de basis.

OurMovement helpt jou in jouw zoektocht

 Je ontvangt iedere maand 31 practices, waarvan een aantal horend bij het thema van die maand (love, blossom, release, winter, and so on…). Het is altijd een mix van yoga, meditatie, pranayama & de practices zijn altijd kort, zodat ze passen in jouw dagelijkse drukke bestaan. 

 

 Je hoeft dus nooit meer na te denken (lees: te zoeken) welke practice je die dag kunt doen. Mijn maandplanning kun je in principe blind volgen, want na jarenlange ervaring weet ik echt wat wij (drukke) vrouwen nodig hebben. Feel free om je eigen keuze te maken, maar ik ben met liefde jouw buddy en sta je bij in het vinden van een fijne routine. 

 

✵ De practices zijn transformerend en sommige hebben meer de focus op body & anderen op mind. De yoga-practices bestaan uit vinyasa, hatha, yin en kundalini yoga.  

 

 Zeg je sportabonnement maar op, want de easy workouts staan garant voor genoeg kracht en zijn de beste aanvulling op de yoga practices die je je kunt wensen.

OurMOVEMENT MEMBERSHIP

-  A community that feels like a virtual hug - 

WAT MAAKT ONS UNIEK?

OurMovement is met zorg, aandacht en jarenlange ervaring ontwikkeld en samengesteld. De practices zijn transformerend en worden in thema’s aangeboden wat aansluit bij het ritme van de natuur of de periode waar we op dat moment in zitten. We creëren hiermee een fijne cadans die perfect samengaat met het leven. Me, as your buddy,  voorzie je van genoeg inspiratie, kennis en Team She Moves staat je bij in jouw weg naar een gezonder, fitter en more geconnect bestaan.

 

Test mockup .png

✵ 31 PRACTICES

Elke dag een nieuwe practice, die jij op jouw eigen moment kunt doen

 

✵ THEMA

Elke maand staat een thema centraal, wat past bij die maand. Denk aan: love, blossom, summer, and so on…

✵ EASY WORK-OUTS

Hiermee geef je je metabolisme dagelijks een boost & bouw je net dat stukje extra kracht op. Love it!

WAT JE KRIJGT

GOOD TO KNOW

✵NEEDS

Een mat en 20 minuten per dag.  

 

✵ ALL LEVELS

De classes zijn all levels en dus geschikt voor iedereen :). Ik praat je overal doorheen! 

✵ COMMUNITY

Blijf via Instagram in contact met mij, team She Moves en andere like minded vrouwen in de tribe. 

EXTRA

✵ LIVE CLASS & Q&A

Een zondag in de maand een liveclass en Q&A. Het moment waarop je alles kunt vragen.

 

✵ LONG PRACTICES

Ready voor een extra moment voor jezelf? Speciaal voor onze members zijn er ook 2 lange practices. 

✵ DISCOUNT

Elke maand hebben we een special discount voor our tribe. Move with us, in style :) 

KIND WORDS FROM

Patricia (47)

 

Na een ongelooflijk zwaar jaar door verlies kreeg ik allerlei lichamelijke klachten. Mijn geest en lichaam waren duidelijk uit balans. Ik was naarstig op zoek naar een manier om rust in mijn hoofd te vinden, maar zeker ook om mijn lichaam uit te dagen om weer actief bezig te zijn. Ik volgde studio She Moves al enige tijd en toen kwam het aanbod van Our Movement voorbij. Tot nu toe voldoet dat aan meer dan mijn verwachtingen. De lessen zijn duidelijk, afwisselend, met aandacht voor geest en lichaam. Maar vooral ook met een lach, een fijne stem, het gevoel dat de video speciaal voor mij gemaakt is en je past de oefeningen makkelijk aan naar je eigen niveau. Het is goed om in mijn drukke schema van werk en gezinsleven echt ‘me time’ in te bouwen. Maar het belangrijkste van alles? mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen! Ik ben ervan overtuigd dat dat komt door de continuïteit en afwisseling van de oefeningen. Voor mij is het een essentieel en vooral positief onderdeel van mijn dag.

Femininity.jpg

Visualize your highest self, then show up as her

Vergelijkingen salespage outmovement.jpg