top of page
471439F0-2FC6-49B4-8610-D25D63EF3483-8381D9BC-1061-4253-958D-BE0FF47738F2.jpeg
logo wit.png

SUMMER PROGRAM
RISE & SHINE


 

Zorg dat je deze zomer kunt stralen like never before! Laat dit transformerende yoga programma jouw mind, body & soul hernieuwde energie geven.

B2D4180D-7BD8-48DC-A2FE-2C73C9C1F4FF.JPG
RISE & SHINE

De zomer is een tijd van warmte, overvloed en groei. Het is een seizoen dat ons uitnodigt om contact te maken met de wereld om ons heen, te genieten, het buitenleven meer op te zoeken, te ontspannen en juist ook in te spannen. En dit alles vanaf verschillende locaties (hello vakantie!) en met veelal gesloten yogastudio’s… We are here to help! 

 

Middels een uniek programma begeleiden we je naar jouw stralende zelf. 

 

WAT ONTVANG JE

 

24 yoga practices (mix vinyasa, hatha & yin)

2 (begeleide) meditaties

2 pranayama’s (ademwerk)

 4 journaling practices rondom de thema’s

Hand-out met alle informatie over dit programma

BONUS 25% discount in our shop - to shine in style. 

 BONUS Na het afronden krijg je een mooie korting op OurMovement membership, zodat je na dit programma jouw routine kunt voorzetten

banner.png
HET PROGRAMMA BESTAAT
UIT 4 FASES

1 AWAKENING THE SUN WITHIN YOU 

In deze fase gaan we het vuur in onszelf ontwaken. Dynamische vinyasa practices, energiek ademwerk en krachtige hatha practices zorgen voor dat gevoel van vitaliteit en energie. 

 

2 HARMONY BODY, MIND, SOUL

In deze fase brengen we mind, body en soul weer in balans. Grounding hatha practices een inner alignment en rustige yin practice helpen je om weer in tune te meditatie komen met jezelf. 

 

3 SELFCARE & RESTORATIVE

We zullen meer zachte en rustige practices doen die je gaan stimuleren om diep te ontspannen, los te laten, zodat je weer kunt terugkeren naar jezelf. 

4 CELEBRATING JOY & FREEDOM

De essentie van een fijne zomer is dat je je blij, vrij en stralend voelt. Happy Flow, Radiate Love en Rise and Shine zijn o.a. de practices die je het laatste duwtje gaan geven naar jouw stralende zelf.

Na het doorlopen van deze vier fases heb jij een (zomer)routine gevonden die bij jou past, waardoor je rust ervaart, voelt dat je een gestroomlijnd lichaam krijgt en hernieuwde energie blijft creëren.

You are born to shine! 

6480C4A9-B5CB-4C8F-BA07-8B5B5780CEC7_4_5005_c.jpeg

HET GEHEIM VAN OURMOVEMENT PROGRAM

Twee jaar lang startten we iedere zomer een Summer Challenge, waaraan honderden vrouwen meededen. Veel deelnemers lieten ons achteraf weten hoe fijn ze de practices vonden en hoe gemakkelijk ze deze konden toevoegen aan hun (bijna) dagelijkse routine. Het was een begin van een leven vanuit intentie. En dit begin, dat gun ik jou ook. Nu laat de zomerperiode zich niet altijd lenen voor een ‘strakke’ challenge, dus hebben we gekozen voor het OurMovement Rise & Shine Program. Zodat jij jouw practice kunt doorzetten als jouw favoriete studio gesloten is, je op jouw vakantieadres je matje kunt uitrollen en je de ruimte krijgt om een routine te ontwikkelen die bij dit moment past.

VOOR IEDEREEN DIE ZICH IN DE VOLGENDE PUNTEN HERKENT. JIJ WILT:

Je stralende zelf (weer) zijn

Je deze zomer fit en vitaal voelen

Genieten van rust in jouw zomervakantie

Je yogapractice voortzetten op het moment dat jouw studio dicht is

Een nieuwe routine creëren, maar je weet niet goed hoe

Een combinatie doen van energieke, maar ook verkoelende practices

VOOR WIE IS RISE & SHINE NIET BEDOELD?

VOOR DEGENE DIE:

Niet gelooft in online yoga programma’s

Zichzelf geen prioriteit wil geven

Niet openstaat voor nieuwe routines

20 minuten te kort of juist te lang vindt

LOVELY WORDS
Hartjes reviews.png

OurMovement Summer Program heeft me enorm veel gebracht. Ik voel me krachtiger en heb meer rust in mijn hoofd. Ik heb patronen doorbroken, waarvan ik nog niet wist dat ik ze had en mijn lichaam is krachtiger en het lijkt alsof ik 5 cm langer ben geworden :). Laat maar komen die bikini!

- TAMARA

Hartjes reviews.png

Sophie is een hele fijne teacher, professioneel en warm tegelijk. Niet te zweverig. Heeft veel aandacht voor de poses en geeft goede tips voor de juiste houding. Ik ontspan al wanneer ik haar stem hoor, en dat via mijn mobiele telefoon!

- JULIA

IMAGINE

JE HEBT OURMOVEMENT RISE & SHINE AFGEROND.... 

Je hebt ervaren dat yoga een lang, krachtig, lenig en summerproof lichaam creëert, maar zoveel meer is dan alleen een fysieke practice

Je voelt je energiek, geconnect, licht & full of joy!

Je hebt de eerste en belangrijkste stap gezet richting een leven waarin je prioriteit geeft aan jezelf.

Je hebt de kracht van de kleine stappen ervaren, die je dichterbij jouw doel en intenties brengen.

Kortom: You are ready to shine! 

 

* Prijs is incl. 21% BTW. je kunt na afronding van de bestelling je factuur downloaden in je account.

Een vrouw die straalt, heeft de moed om haar eigen pad te volgen. Ze is niet bang om haar ware zelf te tonen en haar passies na te streven, waardoor ze anderen inspireert hetzelfde te doen.

Volg Summer programma van OurMovement in je eigen tempo. 

SUMMER BIRD

Maak nu gebruik van de early summer bird korting 

€30,- KORTING

 

VAN €69,- VOOR €49,-

*Prijs is incl. 21% BTW. je kunt na afronding van de bestelling je factuur downloaden in je account.

088A1639-A18B-411E-81F0-BBC9FC831F1D.JPG
Join Us
LOVELY WORDS
Hartjes reviews.png

OurMovement is echt meer dan elke dag een yogales doen! Ik ben gestart, omdat ik richting de zomer meer wilde bewegen, maar kwam erachter dat juist de mindset mijn issue was. Sophie heeft me geholpen dat in te zien en nu is haar movement ook zeker mijn dagelijkse movement. Mijn hoofd is rustiger en alles is meer in balans. Zo fijn!!!

- ANNE 

Hartjes reviews.png

De lessen van She Moves zijn heel prettig om te volgen. Sophie is een zeer goede, enthousiaste en meedenkende teacher die veel handvatten geeft. Daarnaast is de stijl van SheMoves elegant, warm en uniek waardoor een ieder zich direct thuis voelt en geïnspireerd wordt!

- EVA

DE OPZET VANRISE & SHINE
OURMOVEMENT SUMMER PROGRAM 

Na het aanmelden ontvang je direct een mail om jouw Summer Program te starten.

je ontvangt de Rise & Shine handout vol met alle informatie die je nodig     hebt om het programma te doorlopen

Na elke fase ontvang je een inspirerende mail waarin het nieuwe thema helder wordt toegelicht.

Direct toegang tot alle 28 unieke yoga, meditatie en pranayama practices. Deze zijn speciaal ontworpen om jouw best summer ever te beleven

 Iedere fase ontvang je een verdiepende journal-opdracht die je helpt het thema te ontdekken, jezelf beter te leren kennen en je nieuwe stralende zelf te omarmen.

Je kunt het programma in je eigen tempo doen, omdat je 2 maanden de mogelijkheid hebt om het programma te doorlopen en je ruimte hebt om je favoriete practices nog een keer te doen.

En…. je ontvangt bij de start van jouw challenge een persoonlijke kortingscode, waarmee jij 25% korting krijgt in onze webshop (exclusief knit, sorry!)

8E18483C-80DC-49B5-8930-0050EEF36522.JPG

VAN €69,- VOOR €49,-

*Prijs is incl. 21% BTW. je kunt na afronding van de bestelling je factuur downloaden in je account.

She Moves-50.jpg

 

''

Het heeft mij heel wat jaren gekost tot ik voor mezelf een fijne balans vond tussen mijn dagelijkse practice doen en een onmogelijke planning. Vijf jaar geleden rende ik mezelf nog volledig voorbij en zoals bij iedereen om mij heen het geval was hoorde de fysieke en mentale klachten als stress, slapeloze nachten en angsten er gewoon bij. De onderbouwing die ik (en mijn omgeving) hiervoor gaf: we leven nu eenmaal in een drukke, volle maatschappij die het optimale en het uiterste van ons vraagt. En dat vragen we natuurlijk ook van onszelf… 

 

Toch voelde ik diep van binnen dat het anders kon. Ik ben gaan onderzoeken welke practices en andere yoga tools, mij hierbij konden helpen en vond, na mijn lange zoektocht, de ideale mix.

 

Ik kan nu echt zeggen dat ik een lifestyle gevonden heb, waarmee ik dicht bij mezelf blijf en vanuit daar mijn leven vanuit mijn intentie kan leven. Inmiddels heb ik ruim 150 transformerende practices opgenomen, die een mix zijn van hatha, vinyasa en yin yoga, maar ook meditaties en ademwerk. Via het platform OurMovement heb ik inmiddels honderden vrouwen geholpen bij een lifestyle die past in hun leven en ontwikkel ik programma’s, zoals Rise & Shine, die het begin kunnen zijn van jouw (nieuwe) routine. 

 

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen in beweging te brengen en van beweging juist naar stilstand. Ik geloof er namelijk in dat wanneer jouw body en mind synchroon bewegen er iets magisch gebeurt!

- SOPHIE DE BUISONJÉ

LOVELY WORDS
Hartjes reviews.png

Ontzettende fijne begeleiding in alle oefeningen. Echt prettig hoe Sophie op afstand je in beweging houdt. Ik heb minder last van stijve nek en schouders. Ik neem zeker weer deel aan het volgende programma.

- ZOË

Hartjes reviews.png

Sophie weet ook op afstand connectie te maken en heeft mij écht laten ervaren wat de kracht van yoga is. Daarnaast lijkt ze precies te weten hoe ze je naar een hoger plan kan tillen op elk gebied, ze geeft altijd de juiste aanwijzingen. Alsof ze door je heen kan kijken, zelfs via een computerscherm!

- MANON

bottom of page