top of page
Beeld Recharge_edited.png
sophie_5151.jpg
Ourmovement logo.png

THE MOVEMENT
BY
STUDIO SHE MOVES

 

Welkom bij the Movement by Studio She Moves

(Korte) transformerende @home practices

met een mix van yoga, meditatie & pranayama

waarmee je ieder moment van de dag, waar je ook bent, kunt terugkeren naar jouw basis.

WHEN SHE MOVES, THE WORLD MOVES

Nooit eerder was selfcare zo belangrijk, zowel fysiek als mentaal. Mijn movement brengt ambitieuze vrouwen terug in verbinding met zichzelf, hun authentieke kern en potentieel, door het consistent doen van yoga, meditatie en pranayama practices. De practices zijn kort, transformerend, laagdrempelig, divers en creëren een sterk, zacht, geconnect en balanced body & mind. Ervaar samen met mij dat de kleinste verandering, juist zorgt voor de grootste impact. OurMovement is een community van gelijkgestemde vrouwen die het optimale uit hun leven willen halen. Alone we are strong, together we are stronger.

OurMOVEMENT

In het begin van de lockdown-periode begon ik met het delen van mijn transformatieve @home practices die mij in verbinding brengen, en houden, met mezelf. Ik was zo verrast hoeveel positieve reacties ik hierop ontving.

 

Natuurlijk ging (ga) ik altijd met heel veel plezier naar yogastudio’s, maar vanaf het moment dat ik yoga écht ben gaan integreren in mijn leven heeft dit zo’n enorme verandering teweeg gebracht. Het dagelijks een korte practice doen heeft zoveel impact gemaakt en dat doet het nog steeds. 

 

Door consistent mijn @home practices te doen, voel ik me gelukkiger, rustiger en blijf ik zoveel dichter bij mezelf. Ik kan mijn volledige potentieel benutten en sta weer in mijn kracht. Dit gun ik jullie ook! Daarom heb ik er voor gekozen om mijn movement online met jullie te delen.

she moves_3892.jpg
LOVELY WORDS

✵✵✵✵✵

Zo fijn te merken dat je niet perse altijd veel tijd nodig hebt om te bewegen. Door klein te beginnen maak je toch (grote) stappen vooruit. Ik ben heel blij dat Sophie haar planning heeft gedeeld in OurMovement, waardoor ik voor mezelf de keuze heb kunnen maken om meer tijd voor mezelf te maken. De connectie is terug, dank daarvoor lieve Sophie!

JOIN OUR MOVEMENT
bottom of page