SUMMER EDITION STARTS IN MAY

Everybody wants to look great….. maar deze tijd heeft ons ook doen inzien dat het belangrijker is dan ooit om goed voor jezelf te zorgen. Hoe zorg je ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt (lees: goed in shape bent) zonder de batterij nog meer leeg te trekken.

Doe met een kleine groep inspirerende vrouwen mee aan deze challenge.

Let's move together!

 

Een maand lang kies jij jouw dagelijkse practices voor mind & body, die je op dat moment nodig hebt.  die je op dat moment nodig hebt. Trust me, na deze maand wil je nooit meer anders.

 

Ik deel mijn (kleine) veranderingen die ik gaandeweg heb aangebracht in mijn leven en bij mij uiteindelijk voor de grootste impact hebben gezorgd.  

Met liefde deel ik wat bij mij werkt, welke haalbare veranderingen ik heb aangebracht die hebben gezorgd voor een betere balans en waarmee ik mijn lichaam in shape houd! 

Ik dacht altijd: No Pain, No Gain!

Ik deed altijd super extreme challenges, die niet vol te houden waren en super veel tijd kostten.

 

Ik maakte dagplanningen waar je 'U' tegen zegt, met daarin extreme work-outs. Hoe ik me ook voelde, ik dreef mezelf altijd tot het uiterste.

 

Ik leefde strict & was ervan overtuigd dat je alleen met heel hard werken je doelen kon bereiken. En ik richtte mij vooral op wat ik niet had bereikt.

Ik deed altijd super extreme challenges, die niet vol te houden waren en super veel tijd kostten.

 

Ik maakte dagplanningen waar je 'U' tegen zegt, met daarin extreme work-outs. Hoe ik me ook voelde, ik dreef mezelf altijd tot het uiterste.

 

Ik leefde strict & was ervan overtuigd dat je alleen met heel hard werken je doelen kon bereiken. En ik richtte mij vooral op wat ik niet had bereikt.

Met als resultaat

Dat ik niet meer geconnect was met mezelf. Ik leefde als een robot - alles voelde als hard werken. Mijn gedachten hadden de regie en bepaalden wat er moest gebeuren. Niets ging eigenlijk soepel en vanzelf. Always living on the edge, met veel stress en hoge eisen.

Hierdoor woonde ik mezelf uit en was ik vaak moe. Ik was obsessief bezig met hoe ik er uitzag & uiteindelijk was ik nooit tevreden en had ik ook verre van mijn optimale lichaam. 

Kind words

Sophie is een mooi mens dat je meeneemt in haar wereld en al haar tips en tricks op een laagdrempelige manier deelt. De challenge is het geld dubbel en dwars waard. Ik ben geen ander mens maar ben wel meer gaan voelen wat ik nodig heb door dagelijks op de mat te staan en mijn sterktes en zwaktes meer te gaan ontdekken en aanpakken.

 

Baal je aan het eind van de dag als je geen stap buiten de deur hebt gezet, je spanning probeert weg te eten en vervolgens niet kan slapen omdat je ligt te malen in je bed? Dan is deze challenge echt een cadeau aan jezelf. Sophie houdt op een prettige manier een spiegel voor, en reikt je vervolgens toegankelijke tools aan om tijd te maken voor jezelf. Na 21 dagen voel ik mij minder stijf, meer zen en vooral blij dat ik elke dag ietsje beter voor mijzelf durf te zorgen. 

Een dagelijkse oefening om in te tunen die je dwingt tot zelf-reflectie & connectie

Ontvang mijn geleide meditatie die jullie iedere dag gaat helpen om in te tunen.

Ik moest uiteindelijk mijn perfectionisme loslaten

Ontvang korte meditaties, yoga practices & affirmaties die mij hebben geholpen om vanuit mijn hoofd naar mijn hart te gaan luisteren

Met minder tijd & kracht bereikte ik uiteindelijk zoveel meer

Ontvang mijn easy workouts & mijn 2 favoriete lange yoga practices die ik doe om mijn lichaam in shape te brengen en mijn stofwisseling aan te zetten. Hiermee lukt het mij om mijn lichaam sterker, langer & in een betere shape te krijgen dan ooit hiervoor. 

De kleinste veranderingen die ik heb aangebracht hadden uiteindelijk de grootste impact.

Ontvang mijn handout met de kleinste gewoontes die ik heb veranderd met groots resultaat (voedings do's & don't, dagelijkse routines, practices, workouts, etc)

Every day

for consistency

5 min Tune In

 

One short meditation or/and yoga-practice (variërend van 10 - 20 min) 

 

Easy workout (elastic band) focused on summer bodies

Every week

to inspire

My favo summer dishes (easy ones

Fresh air moments (walk or run)

Inspiration blocks

Zoomcall/check in together (om de week)

At the end

to achieve

More balanced, aware & connected

 

Your pretty body is in better shape

 

Feeling more inspired, more motivated

 

More structure & tools to survive in this crazy still amazing world

'Ik weet hoe ingewikkeld het is om gewoontes te doorbreken. Slechte gewoontes op te geven. Zo dronk ik jarenlang iedere dag een halve liter cola light en gunde ik mezelf weinig omdat ik dacht dat ik dan dun zou blijven. Ik was er van overtuigd dat je alleen met hard trainen een mooi lichaam kon krijgen en focuste mij vooral op wat ik nog niet had bereikt en wat beter kon. Ik vergeleek mezelf veel te veel met anderen.

 

Waarschijnlijk ben je je bewust van het feit dat je levensstijl momenteel niet de allergezondste is. Een gezonde lijfstijl is natuurlijk, zeker nu, belangrijker dan ooit. Wij vrouwen houden veel ballen in de lucht en momenteel is het een behoorlijke uitdaging om balans te vinden. we werken meer vanuit huis, moeten nog meer combineren en dealen met alle onzekerheden die deze periode met zich meebrengt. Naast een lieve vrouw, eventueel goede moeder, leuke vriendin willen we er ook nog goed uit blijven zien. Zeker nu de zomer zich aandient. 

OurMovement Challenge is iets voor jou wanneer je...

Klaar bent met mega stricte, tijdrovende challenges die niet voor een longterm resultaat zorgen en je zeker geen fijn gevoel over jezelf geven

 

Je zeker ook een vrouw bent die er ook goed wilt uitzien, maar niet goed weet hoe dit te combineren met het in balans brengen van je leven

 

Het optimale uit het leven wil halen, veel ballen in de lucht houdt, maar klaar is om het streberige en perfectionistische wat meer te gaan loslaten.

 

Je graag laat inspireren door mij en andere vrouwen via de Live Zoom sessies die week om de week samen hebben

OurMovement practices

Korte yoga practices voor ieder moment & iedere behoefte

 

2 long yoga practices to scalp your body! 

 

Easy workout practices (met elastieken) to getting your body ready for summer

 

Pranayama & meditatie oefeningen

 

Practices to get inspiration

OurMovement handout

My do's & don'ts around food :)

 

My personal routines

 

Example of my weekplanning

OurMovement Mindset shift

Affirmaties

 

Daily check-in practice

Meditaties

OurMovement Mindset shift

OurMovement Bonus

Om de week een tune in moment online by Zoom. I am here to help & we are in this together. 

Online community via een gesloten Instagram account waar alle content wordt aangeboden & waar we elkaar kunnen supporten en stimuleren

Dit is het moment, jou moment, om in een korte tijd grip te krijgen op jouw dagelijks routine. Wanneer je alle leefstijlpijlers tegelijk in evenwicht brengt zul je merken dat je hiermee het grootste resultaat gaat boeken, zowel from the inside as the outside :)

Book OurMovement Challenge

€79,-      €49,-

The summer edition!

Normal price

Early bird*

*Till 1st of May

We are here to help

Women support women. Mocht je nog vragen hebben inzake onze studio, online workshop of shop. We are happy to help during the following hours: Maandag t/m vrijdag 9.30-17.30

Customer service

     Contact us by mail

     +31 88 14 18 222

Nassaupark 4a

1405 HP Bussum

About us

© 2021 Studio She Moves All rights reserved

Sign up for our newsletter

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube