Banner Ourmovement zonder tekst.jpg

FREE 5 day trial 

Ontvang 5 dagen lang, iedere ochtend, een practice uit OurMovement Challenge en ervaar hoe kleine veranderingen zorgen voor groots resultaat.

*ZERO Yoga or Ademhalingstechniek ervaring is hiervoor nodig!  

About me

Gedurende de dag draag ik meerdere petten, naast moeder van twee, manage ik een yoga wear business Studio She Moves, heb ik een eigen yogastudio, host ik OurMovement Challenge & ontwikkel ik mezelf als yoga teacher in Nederland & USA.  Net als alle vrouwen heb ik een dynamisch leven en een hectische carrière. Dit alles vergt veel van mij, maar door het consistent doen van mijn daily practices vind ik mijn balans tussen mijn privé-leven, zakelijke verplichtingen

en die hele schaarse momenten voor mezelf. Ik ben me gaan realiseren dat dit voor mij de tijd is om alles wat ik heb geleerd te delen om jou zo goed mogelijk te helpen om het optimale uit jezelf te halen. In lijn met deze missie heb ik een unieke uitdaging gecreëerd: OurMovement Challenge. 300 vrouwen gingen jou al voor en met hun feedback blijf ik deze challenge optimaliseren. Are you curious? Je kunt nu for free de 5 day trial volgen. Klik op de knop hierboven om met mij deze 5 day trial aan te gaan. 

Handtekening Sophie.png

 Yoga Teacher, owner of label She Moves, creator of OurMovement Challenge

Website Sophie Challenge.jpg
Gold stars.png
 

I'll join this 5-day-trial! 

Deze video's zijn onderdeel van de OurMovement Challenge. Ervaar dat kleine veranderingen veel teweeg kunnen brengen. 

she moves_4080.jpg