top of page
banner-corona-studio.jpg
PROEFLES AANVRAGEN
JOIN OUR
CLUBMEMBERSHIP

gevestigd in het souterrain van een oud huis met een intieme sfeer en family-like community. Het is niet een gebruikelijke in- & out studio waarin je in een volle zaal je practices doet. Wekelijks geef ik hier aan kleine (semi) vaste groepen yoga-classes waaraan je kunt deelnemen via een Clubmembership. De sfeer is persoonlijk, de classes op maat :) en matten & props liggen voor je klaar bij binnenkomst. 

Op deze manier hoop ik een plek te creëren waar gelijkgestemden zich thuisvoelen en body & mind in beweging kunnen brengen.

0988.jpg
JOIN THE CLUB
Schermafbeelding 2022-02-18 om 15.02.37.png
pexels-tatiana-danelli-13894711.jpg

HIER KOMT EEN MOOIE QUOTE

THE DETAILS
Studio%20website%20shemoves_edited.jpg

✵ Volg 10 lessen binnen 3 maanden, op een vast tijdstip in een vaste groep.

 

✵ Ontvang 10% korting in our webshop (exclusief sale)

 

✵ Begin jouw clubmembership op elk gewenst moment

 

✵ Welcome to the club gift

PRIJS

 

€225,- Clubmembership

(10 lessen in 3 maanden)

WAT
1003 kopie.jpg
WANNEER
Website Sophie Challenge.jpg
WIE
LOVELY WORDS
FROM OUR CLUBMEMBERS

✵✵✵✵✵

De warme en hartelijke uitstraling van Sophie én haar persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je je vanaf de eerste les op je gemak en veilig voelt. Ze legt alles goed uit en loodst je op een liefde- en respectvolle manier door de oefeningen heen. Daarnaast heeft ze een super fijne stem, ook niet onbelangrijk! Nà een uur les van Sophie voel je je helemaal zen!

✵✵✵✵✵

Het aanbod van Studio She Moves sprak me meteen aan. De kleine groep (6 personen), de fijne setting en het rustige tempo maken dat je de yogahoudingen echt goed kan leren. Maar nog belangrijker is het dat Sophie ons op een heel rustige en positieve manier benadert, waardoor iedereen blij en relaxed de les verlaat. Ik krijg er heel veel energie van!

bottom of page