top of page
28F486CD-7DC4-455C-9B24-7DAA00483C3F_4_5005_c_edited.png
3A7FE626-CB6D-4F0F-AE8B-8F2CAC0F32F4.JPG
Ourmovement logo.png

THE CHALLENGE 
 

Welkom bij the Challenge of the Movement by Studio She Moves. Wat leuk dat je mee wil doen aan OurMovement Challenge. Op dit moment is er nog geen startdatum voor de volgende challenge bekend, maar meld je hier aan om op de hoogte te blijven. 

 31 dagen (korte) transformerende @home practices

 Een mix van yoga, meditatie & pranayama

 

 Vind jouw routine, breng body & mind in balans en gebruik deze maand om jouw basis terug te vinden.

NO UPCOMING CHALLENGE

ERVAAR DAT KLEINE VERANDERINGEN ZORGEN VOOR GROOTS RESULTAAT

Werken aan gezonde habits en een gezonde mindset is essentieel om je goed te voelen, maar hoe combineer je dit in jouw drukke bestaan? Door 20 minuten per dag te creëren voor jezelf, waarin je je @home practices doet, zul je meer rust en connectie ervaren met jezelf.

Een strak, lang, lenig lichaam is mooi, maar het straalt er pas vanaf, als je je goed voelt en in verbinding bent met jezelf.

8E18483C-80DC-49B5-8930-0050EEF36522.JPG

JE GAAT...

✵ MEER RUST ERVAREN 

Iedere dag uitgerust wakker worden, zonder enorme to do listen en een druk hoofd. Practices waar je altijd naar kunt terugkeren wanneer je je gehaast of overprikkeld voelt en behoefte hebt aan (inner)peace.

✵ BETER SLAPEN

Meditaties reduceren stress en hebben een kalmerend effect. Een aantal practices begeleiden je in een diepe slaap.

✵  EEN GESTROOMLIJND LICHAAM KRIJGEN 

Wanneer je de juiste mix van yogavormen doet, creëer je een sterk, lang en lenig lichaam. Deze practices zijn zo divers dat ze alle delen van je lichaam ondersteunen & prikkelen.

 IN VERBINDING KOMEN MET JEZELF  

Door een dagelijkse practice te doen, keer je iedere dag weer terug naar jouw basis. Wanneer je volledig in verbinding bent met jezelf, zul je ervaren dat je ongelimiteerd potentieel hebt en ben je in staat om alles te creëren wat je voor ogen hebt.

OurMovement is een lifestyle waarmee je een gezonde routine en mindset creëert.  Het is een movement die ambitieuze vrouwen prikkelt, vertraagd, weer in beweging brengt en liefdevol uitdaagt zodat zij haar leven kan ervaren op haar voorwaarden en vanuit haar volledige potentieel.

A26EA0DB-73A8-48D1-A141-BFDF8AF5E2AB.JPG

About Sophie

Als fervent yogi, moeder van Dex & Céla-Lynn en onderneemster ben ik net als alle vrouwen met een dynamische gezinssituatie en een hectische carrière elke dag weer op zoek naar de balans tussen mijn privé-leven, mijn zakelijke verplichtingen en die hele schaarse momenten voor mezelf.  

 

In de ongelofelijke hectiek van het alledaagse leven dwingt yoga mij om even stil te staan. Om tot mezelf te komen, of juist om heel erg in te zoomen op dat wat mij (on)bewust bezighoudt. Het brengt mijn ledematen weer op de juiste plek (☺) en doet me beseffen hoe krachtig ik eigenlijk ben. 

 

Na een jarenlange zoektocht om yoga te kunnen integreren in een hectisch bestaan, heb ik voor mezelf de juiste mix gevonden. Het geheim zit ‘m in de transformatieve, korte  practices die je consistent doet, zodat je continu weer terugkeert naar wat het allerbelangrijkste is in het leven: de basis.

DEZE CHALLENGE IS IETS VOOR JOU, ALS...

Je je minder gehaast, overprikkeld en uitgeteld wil voelen

Bewegen een 'moetje' is geworden en je dit liever uitstelt

Je vindt toch nooit flexibel gaat worden, want zo ben je nu eenmaal geboren :) 

Je verdwaalt in het online aanbod van @home pracitces of challenges

Je nooit iets volhoudt, maar je het wel steeds voorneemt

Het vrijmaken van tijd je grootste issue is 

Je hoofd overuren draait.

Kortom; de balans is ver te zoeken in jouw leven, ondanks dat je jezelf iedere keer voorneemt het anders en beter te doen.

Dit is jouw moment, jouw nieuwe begin om eindelijk eens voor jezelf te kiezen!

OurMOVEMENT THE CHALLENGE

-  A community that feels like a virtual hug - 

✵ 30 @HOME PRACTICES

Iedere dag ontvang je een korte @home practice (max. 20 minuten) op het afgesloten instagram kanaal die je op je eigen moment kunt doen, waar je ook bent. De mix van yoga, meditatie en pranayama laat je ervaren dat je hierdoor iedere dag weer geprikkeld wordt waardoor je dagelijke practice geen ‘moetje’ meer is, maar juist een moment waar je naar uitkijkt. Your daily date on the mat :) 

✵ VERSCHILLENDE VORMEN VAN YOGA 

Gedurende deze maand bestaan de practices uit een mix van yoga, meditatie en pranayama. Veel verschillende vormen van yoga komen aan bod, zoals vinyasa (flow movement), yin (slow down), hatha (krachtige vorm) en kundalini (special one). Je zult verbaasd zijn welke vorm jouw favoriet gaat zijn en hoe dit ook weer kan veranderen met de dag. 

✵ COMMUNITY SUPPORT 

Je neemt deel middels het besloten instagram kanaal waar je alle informatie & practices vindt over/van de challenge. Dit is waar jullie gemotiveerde inspirerende like-minded vrouwen samenkomen en we elkaar motiveren, inspireren en stimuleren om de challenge tot een goed einde te brengen. Je hebt tot 14 juli toegang tot OurMovement Challenge, the Summer edition.   

 

Ourmovementchallenge mockup.png

NO UPCOMING CHALLENGE (YET)

Wat leuk dat je mee wil doen aan OurMovement Challenge. Op dit moment is er nog geen startdatum voor de volgende challenge bekend, maar meld je hieronder aan om op de hoogte te blijven. 

Wil je wel al starten? We understand! Misschien is het OurMovement Membership wel iets voor jou!

Bedankt voor je interesse in OurMovement Challenge. We let you know wanneer de volgende editie start.

On the list
bottom of page